Whether summer or winter, KŌHŌ is a wonderful chalet for an alpine getaway, a place to share time with family and friends, or just curl up with a book in front of the crackling wood fireplace. Located on the lower Hirafu bluff at the end of a quiet road, a person can truly embrace a serene Hokkaido getaway... yet still enjoy the conveniences of walking to restaurants and the village shuttle bus. In winter there are clear views to Mt. Yotei from the living room.

At Taiga, we love to reinvent things. KŌHŌ was a wonderful opportunity to reimagine a classic post and beam alpine chalet. Fully renovated in 2015, the top floor features an open plan living/dining/kitchen under vaulted ceilings. A white oil stain on the North American Douglas Fir post and beams gives the space a more contemporary feel. The custom kitchen, dining buffet table, and sofa are all custom designed into their own nooks, and highlighted with recessed lighting. The dining table was also custom, using the naturally whitish Hokkaido Sen wood.

The second floor is home to two generous, ensuited bedrooms. The third bedroom is a bunk room, perfect for the kids, and also has a designated TV area. The large decks are a great place for a BBQ in summer or winter, or perhaps sip a cup of hot chocolate after a day on the mountain.

Design and Project Management by Taiga Projects.